Heel wat mensen dromen van een eigen stek aan de Belgische kust. En gelijk hebben ze. Want aan onze kust is het elke dag vakantie, winter én zomer.

Veel meer dan zon, zee en strand

Denken we aan de kust, dan denken we meteen aan zon, zee en strand. Genieten van een goed boek met de voeten in het zand, een partijtje petanque, een verfrissende duik in de zee, zandkastelen maken met de (klein)kinderen ... En toch valt er zoveel meer te beleven.

Een fietstocht langs de kustlijn of door het groene hinterland, een winterse strandwandeling en een bezoek aan een van de nabijgelegen kuststeden met de kusttram. Er is keuze genoeg, voor jong en oud. Ook aan cultuur heeft onze kust heel wat te bieden. Doorheen het hele jaar zijn er tal van bezienswaardigheden en evenementen. Om nog maar te zwijgen over het lekkere eten ...

The Green: ideale uitvalsbasis

Nieuwbouwproject The Green in Nieuwpoort-Bad is door haar centrale ligging tussen De Panne en Oostende de ideale uitvalsbasis om de Belgische kust te verkennen. Bovendien liggen de appartementen op wandelafstand van het strand, maar ook vlakbij het gezellige centrum en de levendige jachthaven. Dé garantie op een zalig vakantiegevoel!

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.