The Green is een ontwerp van Arcas Architecten. Omgeving en woonkwaliteit zijn meer dan belangrijk in de projecten van dit architectenbureau uit Knokke-Heist. Dus ook in The Green.

Mooi ingeplant in de omgeving

Dankzij de horizontale opbouw, de achteruitspringende volumes en de daktuinen vloeit The Green naadloos over in de omgeving. De opengewerkte hoeken versterken de slankheid van het gebouw en geven de appartementen een weids uitzicht op de villawijk van Nieuwpoort.

Uniforme architectuur

The Green straalt degelijkheid, rust en eenvoud uit dankzij een consistent materiaalgebruik en uniform kleurenpalet. Geprefabriceerde architectonisch witte gevelelementen met marmergranulaten, antraciet aluminium buitenschrijnwerk en glazen balustrades zetten de toon.

Duurzaam woonplezier

Duurzame woonkwaliteit staat centraal. Vandaar het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiënte technieken. De platte daken worden zoveel mogelijk ingericht als mooi van de wind afgeschermde buitenruimtes. Dat vergroot het woonplezier én geeft een groene toets aan de omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.