Na drie maanden lockdown light beseffen we meer dan ooit de waarde van een tuin of terras. Het is dan ook geen toeval dat de vraag naar woningen met een buitenruimte vandaag stijgt en appartementen aan zee de wind in de zeilen hebben.

Genieten van tuin en terras

Woningen met een tuin of appartementen met een ruim terras doen het opvallend goed in de vastgoedmarkt. Dat was tot voor kort anders. Vóór de lockdown waren woningen met een grotere tuin minder in trek. Het onderhoud was voor velen een reden om kleiner te gaan wonen. Vandaag, na drie maanden verplicht in hun kot, weten mensen duidelijk opnieuw het buitenleven te waarderen. Ze beseffen nu hoe plezierig het kan zijn een luchtje te scheppen in de eigen tuin, de planten te verzorgen of gewoon thuis een terrasje te doen. Buitenruimte en een directe toegang tot groen staan weer hoog op het verlanglijstje van kopers.

Verkoop appartementen aan de kust piekt

De opwaardering van vastgoed met een streepje groen blijkt ook uit de Kustbarometer (mei 2020) van de notarissenfederatie Fednot. Al snel na het versoepelen van de coronamaatregelen liet die een grote interesse optekenen voor nieuwbouwappartementen aan de kust. Wonen aan zee, op de drempel van het strand en met de polders als tuin, blijft voor velen duidelijk een ultieme droom. Vooral goed gelegen nieuwbouwappartementen mét een terras doen het goed. Een mooi voorbeeld daarvan is The Green, gelegen op wandelafstand van het strand van Nieuwpoort-Bad. De comfortabele appartementen beschikken allemaal over een terras en het groen is er overvloedig aanwezig, ook op de daken en in de binnentuin. Dit eigentijds bouwproject beantwoordt helemaal aan wat toekomstige bewoners van hun woning aan zee verwachten.

Ook nog op zoek naar een appartement aan zee?
Ontdek wat wonen in The Green zo aangenaam maakt.

The Green Nieuwpoort ligt op wandelafstand van het strand.

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.