Wat maakt een penthouse zo uniek? Ontdek enkele bijzondere troeven.

1. Ruimte Ruimte Ruimte

Een penthouse is het architecturale hoogstandje waar u zich "on top of the world" voelt. Een bijzondere aantrekkingskracht met een zee aan ruimte en vrijheid en dit niet alleen binnen. Extra ruimte voor spelende kinderen, vertoeven op uw "one of a kind" dakterras met adembenemend uitzicht en het open vloerplan dat extra mogelijkheden biedt om uw penthouse volledig naar uw smaak in te delen en in te richten? Deze kleine ultieme verwennerijen zijn vaker de regel dan de uitzondering.

2. Licht langs alle kanten

Ontwaken met een zonnestraal of heerlijk wegdromen bij een zonsondergang? Geniet elk moment van de dag van maximaal (zon)licht. Door de omvangrijke glaspartijen en de unieke locatie op de bovenste verdieping krijgen (zon)licht en zicht vrij spel. Deze overvloedige natuurlijke lichtinval maakt het wonen in een penthouse pas echt aangenaam.

3. Fenomenaal zicht

Waar uw penthouse binnen The Green ook gelegen is, de kans dat u een adembenemend zicht krijgt voorgeschoteld over het hinterland van Nieuwpoort, is een streling voor uw oog. Een heerlijk gevoel.

4. Een waardevaste investering

Bij een investering in vastgoed gaat u best niet over één nacht ijs. Afhankelijk van de locatie, in dit geval Nieuwpoort, gaat het over een waardevolle investering over generaties heen. investering over generaties heen. Penthouses zijn uniek en worden over de tijd naar waarde geschat. De betoverende formule voor succesvol te investeren in vastgoed in eigen land blijft een zonnestraaltje, zee en strand.

Op zoek naar het penthouse van uw dromen?

Graag helpen wij u die vinden.

+ 32(0)477 800 106 | info@thegreennieuwpoort.be