‘Le vent souffle où il veut’, zeker aan onze Belgische Kust. En toch heeft de herfst aan de kust net dat ietsje meer. Zeker in Nieuwpoort. We vertellen je graag waarom.

Durf genieten

Waai heerlijk uit langs de wandel -en fietspromenade in de stad van de vissers en zeilers. Een kuststad die in het bijzonder ook een kunststad is. Van Middeleeuwse architectuur in het centrum tot indrukwekkende plezierboten in één van de grootste jachthavens van Europa. Shop de nieuwste trends bij lokale boetieks, laat je verwennen door de charmante thee- en koffiehuisjes of geniet van het origineel aanbod bij hippe wijnbars. De dag afsluiten doe je door je in de watten te leggen door een vers geviste suggestie die zorgvuldig werd uitgekozen in de lokale vismijn.

Wandel lokaal

Dacht je alles van Nieuwpoort gezien te hebben? Dan weet deze vissersstad je alvast te verrassen. Herontdek Nieuwpoort te voet of met de fiets. Liefhebbers van de natuur kunnen tot rust komen in de duinen of het groene hinterland. Stippel jouw unieke fiets- of wandelroute uit en laat je leiden door de charmante dorpjes en waterlopen richting Veurne of de Westhoek.