Gelijkvloers appartementen hebben een unieke aantrekkingskracht. Ontdek enkele charmante voordelen.

1. Genieten in het groen

Met directe toegang tot jouw eigen tuin creëer je een echt thuisgevoel waar je helemaal tot rust kan komen. Heb je groene vingers? Hou dan zeker een plaatsje vrij voor jouw eigen kruiden- en moestuin. Het is ook een verademing voor jullie (klein) kinderen, speelplezier gegarandeerd buiten. Met een gezonde dosis groen zal je geliefde kat, hond of konijn ook naar hartenlust genieten van de buitenlucht in eigen tuin. Bovendien blijft een gelijkvloers appartement ook lekker fris, ideaal tijdens de zomerdagen.

2. Wonen op niveau 

Een gelijkvloers appartement is heel toegankelijk voor iedereen. Wil je gaan wandelen met je pasgeboren (klein)kind? Dan zijn de gemakkelijke in- en uitgangen een grote plus voor het gebruik van de buggy. Ook voor mensen die minder mobiel zijn, biedt een gelijkvloers appartement een groot voordeel. Dit kan voor beide partijen de drempel verlagen om naar buiten te gaan en de gezonde zeelucht op te snuiven. Ook vinden je boodschappen sneller hun weg naar de keuken na een bezoekje aan de lokale bakker of slager, handig toch!

3. Outdoor living

Heerlijk genieten met jouw bubbel? Maak dan van je mooie, uitnodigende tafel het middelpunt van je tuin. Met een buitenkeuken of een barbecue maak je het (culinaire) plaatje helemaal compleet. Uit de draadloze speakers klinkt jouw playlist en de aangepaste buitenverlichting zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Zo creëer je de plaats bij uitstek om gezellig samen te zijn met jouw bubbel en geef je een extra dimensie aan je tuin.

4. Geen onderburen

Tot slot hoef je geen rekening te houden met je schoenkeuze of je manier van lopen, want er zijn geen onderburen die je kan storen. Haal je hakken maar met een gerust hart uit de kast!

We luisteren met plezier naar uw specifieke woonwensen, staan u bij waar nodig en streven naar een nauwe wisselwerking teneinde een optimaal eindresultaat en een hoogstaande kwaliteit te borgen. 

Interesse in een duurzaam nieuwbouwappartement in The Green? Ontdek hier alle troeven.