Denkt u eraan om van Nieuwpoort uw thuishaven te maken? Een goed idee, want deze parel aan de Belgische kust, gelegen tussen Koksijde en Middelkerke, schittert als nooit tevoren.

De vele troeven van Nieuwpoort

Nieuwpoort is altijd al een van de gezelligste badsteden van de Belgische kust geweest. De laatste jaren doet het zijn naam van aantrekkelijke kuststad alle eer aan. Zowel het mooie historisch stadscentrum als de bruisende badplaats zien er, na een aantal vernieuwingsprojecten, weer piekfijn én trendy uit. Straten werden heringericht, voetgangers en fietsers kregen meer plaats, er kwam groen bij, de wandelpromenade en jachthaven zijn volledig vernieuwd… Het maakt Nieuwpoort vandaag nog meer tot een aangename, leefbare stad aan zee waar alle generaties zich thuis voelen.

Wat maakt Nieuwpoort zo bijzonder?

In Nieuwpoort hangt het hele jaar door een sportieve drukte. Maar wat maakt deze jonge, trendy badstad nu zo uniek? Dit zijn vijf redenen die u kunnen verleiden om hier aan de Westkust te komen wonen.

  • Nieuwpoort is een gezellige hotspot: Nieuwpoort-Stad en Nieuwpoort-Bad, samen Nieuwpoort, stralen rust en gezelligheid uit. De badstad heeft een eerder familiaal karakter en dat kan heel wat mensen charmeren die liever niet de drukte van de grotere kuststeden opzoeken.
  • Dit is een uniek waterparadijs: Naast een schitterend uitgestrekt zandstrand mag de kustgemeente pronken met de grootste (en mooiste?) jachthaven van Europa, met ruim 2000 ligplaatsen! Watersportliefhebbers komen hier dan ook graag uitwaaien.
  • Wonen in Nieuwpoort blijft betaalbaar: Nieuwpoort wil jonge gezinnen aantrekken om vergrijzing te voorkomen. Het doet er dan ook alles aan om de stad toegankelijk te houden en zet in op betaalbaar wonen.
  • Genieten à volonté: Wie houdt van het goede leven, zit in Nieuwpoort zeker op zijn plaats. De vele winkels, cafés en restaurants (de vismijn is vlakbij!) bedienen fashionista’s en fijnproevers op hun wenken.

Contacteer ons voor meer informatie

Uw thuis aan zee in Nieuwpoort? Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Contacteer ons voor meer toelichting bij dit unieke nieuwbouwproject.